Digitální kampaně

Digitální kampaně

Digitální kampaně

Lidé celosvětově tráví v online prostoru v průměru přes 6 hodin a 20 minut denně (Statista). Není tak divu, že většina značek nesmí ve svém komunikačním mixu digitální kampaně vynechat. Už dávno nejde jen o umístění reklamy – je to o správné kombinaci kreativity a strategie, která dokáže přinést výsledky. Pro značky je zásadní pochopit, kde se jejich cílové publikum pohybuje, a jak na něj efektivně zapůsobit. To může znamenat vše od zacílení na správné platformy, přes správné načasování až po optimalizaci obsahu. Správně nastavená digitální kampaň dokáže nejen přilákat pozornost, ale také proměnit zájem ve skutečný zisk.

Vaši potenciální zákazníci se snaží vyřešit svůj problém. Jak najdou řešení? Zadají dotaz do Googlu. A pokud ještě nevyužíváte Google Ads na maximum, tito lidé se pravděpodobně dostanou na web vaší konkurence místo na váš. A to je velká škoda, nemyslíte? Dobrá PPC strategie vám zajistí odpovídající návštěvnost stránek s vysokým potenciálem konverze. Vyhledávací kampaně se účtují pouze za reklamy, na které lidé kliknou. Pokud tyto kampaně využíváte, stojí za to se přesvědčit, že účtované částky odpovídají průměrným cenám a neplatíte zbytečně mnoho. I takovou službu auditu pro vás naši specialisté zajistí. Při spolupráci s námi můžete dosáhnout lepší výsledky poměrně rychle. Vytvoříme vám na míru šitou strategii, která přitáhne kliknutí a konverze. Naše podrobné a transparentní reportování poskytuje klíčové informace. Využijeme data shromážděná během vaší kampaně a budeme reklamy neustále optimalizovat, čímž budeme neustále posouvat jejich efektivitu.

Vaše značka potřebuje být vidět. Vaši potenciální zákazníci se s ní musí setkávat, abyste zvyšovali její hodnotu a inspirovali je k nákupu. Proto se zaměříme na publikum pomocí pokročilých nástrojů Google Ads, abychom oslovili uživatele v různých fázích nákupního procesu. Naši specialisté budou monitorovat a upravovat vaše kampaně tak, abychom dosáhli co nejlepších výsledků. Provedeme A/B testování navržených reklamních textů a strategií, abychom identifikovali ty nejlepší koncepty. Průběžně vám budeme poskytovat podrobné reporty, které vám ukáží, jak si vaše kampaně vedou a kde je prostor pro zlepšení. Využijeme data shromážděná během kampaní k jejich vylepšování a dosažení vyšší konverze. Vaše výdaje na reklamu optimalizujeme tak, abyste za své peníze získali co největší hodnotu.

Výsledky analýzy potenciálu kampaní nastavíme při spuštění výkonnostních kampaní. Díky tomu nastavíme již od počátku efektivní útraty. Průběžnou kontrolou výsledků kampaní zpřesňujeme a upravujeme výchozí nastavení, abychom dosáhli co nejvyšší efektivity.

Instagram a Facebook jsou u nás dvě nejrozšířenější platformy s atraktivními možnostmi cílení. Tato silná kombinace umožňuje každé značce cílit na specifické skupiny uživatelů a dosahovat výsledků ve všech rozhodovacích fázích zákazníka. Záleží na konkrétní strategii, zdali je žádoucí zvyšovat dosah, generovat zapojení, nebo zvyšovat konverze. Nástroj, kterým je generování lookalike publik, vám pomohou oslovit uživatele, kteří mají vysoký potenciál zájmu o vaši značku tím, že najdou uživatele podobné vašim stávajícím zákazníkům. Meta Ads umožňují cílit na mnoho různých pozic díky jedné reklamní platformě. Můžete využít např. hlavní kanály, Stories, Messenger, Reels. To vše s využitím různých typů reklam včetně obrázků, karuselů a videí. Váš obsah tak předložíme vašemu publiku napříč celou platformou.

Programatická reklama využívá automatizované nákupy reklam k cílení, nabízení a optimalizaci reklam s vysokou efektivitou. Může cílit na jakékoli zařízení připojené k internetu a oslovit exkluzivní publikum. Schopnosti real-time nákupu a automatizované optimalizace zvyšují rychlost nákupu médií, takže vám žádný zákazník neunikne.

Pro zajištění maximální viditelnosti vaší značky je nezbytné mít promyšlenou on-page a off-page SEO strategii. Optimalizujeme technické SEO vašich stránek, abychom zajistili rychlé načítání, bezchybné indexování a správnou strukturu obsahu. Zaměříme se na linkbuilding, který zvýší autoritu vašeho webu pomocí kvalitních zpětných odkazů. Průběžně budeme monitorovat a analyzovat pozice ve vyhledávačích a zajistíme vám pravidelný reporting, abyste vždy věděli, jak si stojíte a jaké kroky podniknout pro ještě lepší výsledky. S naší podporou dosáhnete vyšší viditelnosti a lepších pozic ve vyhledávačích.

Úspěšné kampaně vyžadují neustálé průběžné sledování výkonu pomocí pokročilých analytických nástrojů, jako jsou Google Analytics a Meta Insights. Pravidelně poskytujeme reporty klientovi, abyste měli vždy aktuální přehled o tom, jak vaše kampaně fungují a jaké výsledky přinášejí. Na základě těchto dat provádíme vyhodnocení kampaní a připravujeme návrhy na další kroky, které zajistí ještě lepší výsledky a maximalizují návratnost vaší investice. S naším přístupem budete mít jistotu, že vaše kampaně jsou na správné cestě k úspěchu.

Pomůžeme vám dosáhnout vašich cílů