WebTop100 podcast: s Filipem Sajlerem o digitálních inovacích v gastronomii
Filipa Sajlera si vybavíte hlavně jako jednoho z pionýrů televizního vaření (pořad Kluci v akci a další, pozn. red.). Stejně dlouhou dobu se nicméně pohybuje v gastro byznysu jako takovém. Stojí za projekty jako je Perfect Canteen, Perfect Catering nebo za značkou Cibule. Zároveň je šéfem divize společnosti HOPI CHEF TECH FOOD, s níž momentálně přichází na trh s projektem Eat Smart, který má velkou ambici stát se zcela relevantní alternativou k firemním kantýnám.
Pro podnikatele v gastronomii jsou dnes digitální inovace nezbytností stejně jako pro každý typ byznysu. Aktuální WebTop100 podcast se tak prostřednictvím Filipa Sajlera stává sondou do vztahu celého segmentu k digitálu a technologiím. Na příkladu Eat Smart, ale i dalších postupně demonstrujeme, kam mohou směřovat inovace v gastru a na co se můžeme v dohledné době těšit.
Vychutnejte si rozhovor o tom, jak Filip vidí vztah gastro oboru s digitálem a technologiemi a jak jsou tyto v jednotlivých momentech důležité pro subjekty z poměrně dlouhého dodavatelského řetězce.
V rozhovoru se věnujeme například těmto tématům:
- Vývoj vztahu gastro světa a digitálu v posledních letech
- Pro koho ze segmentu jsou digitální inovace nezbytností
- Zákazník a vliv digitálu na jeho vztah s dodavatelem
- Influencing v gastru
- Technologický posun v oboru a jeho vliv na provozy a spokojenost zákazníků
- Firemní stravování a trendy v rámci něj
- Výhled propojení gastronomie a technologií v budoucnosti
Přejeme příjemný poslech či zhlédnutí. WebTop100 podcast je nově i natáčen na kameru.
Rozhovor najdete také na Spotify, stažení do mobilu pro poslech na cesty umožňují Google Podcasts nebo Apple Podcasts.