WebTop100 podcast: s Filipem Sajlerem o digitálních inovacích v gastronomii

4. 6. 2024 | Michal Mládek

Filipa Sajlera si vybavíte hlavně jako jednoho z pionýrů televizního vaření (pořad Kluci v akci a další, pozn. red.). Stejně dlouhou dobu se nicméně pohybuje v gastro byznysu jako takovém. Stojí za projekty jako je Perfect Canteen, Perfect Catering nebo za značkou Cibule. Zároveň je šéfem divize společnosti HOPI CHEF TECH FOOD, s níž momentálně přichází na trh s projektem Eat Smart, který má velkou ambici stát se zcela relevantní alternativou k firemním kantýnám.

Pro podnikatele v gastronomii jsou dnes digitální inovace nezbytností stejně jako pro každý typ byznysu. Aktuální WebTop100 podcast se tak prostřednictvím Filipa Sajlera stává sondou do vztahu celého segmentu k digitálu a technologiím. Na příkladu Eat Smart, ale i dalších postupně demonstrujeme, kam mohou směřovat inovace v gastru a na co se můžeme v dohledné době těšit.

Vychutnejte si rozhovor o tom, jak Filip vidí vztah gastro oboru s digitálem a technologiemi a jak jsou tyto v jednotlivých momentech důležité pro subjekty z poměrně dlouhého dodavatelského řetězce.

V rozhovoru se věnujeme například těmto tématům:

  • Vývoj vztahu gastro světa a digitálu v posledních letech
  • Pro koho ze segmentu jsou digitální inovace nezbytností
  • Zákazník a vliv digitálu na jeho vztah s dodavatelem
  • Influencing v gastru
  • Technologický posun v oboru a jeho vliv na provozy a spokojenost zákazníků
  • Firemní stravování a trendy v rámci něj
  • Výhled propojení gastronomie a technologií v budoucnosti 

 

Přejeme příjemný poslech či zhlédnutí. WebTop100 podcast je nově i natáčen na kameru. 

 

Rozhovor najdete také na Spotify, stažení do mobilu pro poslech na cesty umožňují Google Podcasts nebo Apple Podcasts.

Štítky dokumentu: Podcast

To nejlepší z moderního marketingu každý pátek do vašeho inboxu.

Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?
Podobné články: